Карадайъ: Не на мутризацията и герберизацията!

Искаме рестарт на държавата, обяви лидерът на ДПС

Карадайъ: Не на мутризацията и герберизацията! | StandartNews.com

"На предстоящите избори трябва да кажем: Не на мутризацията на държавата и герберизацията на държавния апарат. Да спрем модела на управление на Дариткова, който по нищо не се отличава от този по времето на комунизма".

Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време посещението на Централния лъч на ДПС в Смолянско, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна в Мадан, за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението в Смолян и партийните структури в с. Върбина, гр. Мадан, гр. Рудозем, с. Елховец и с. Чепинци. Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева, инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.

"Всички държавни органи са превърнати в партийни клубове. Пресират държавните служители. За толкова години управление на ГЕРБ ставаме свидетели на пълна разруха на държавата и демокрацията. Затова искаме рестарт на държавата и да спре мутризацията и герберицазията в страната", добави Карадайъ.

"Дариткова заявила, че в следващото Народно събрание щели да работят за издигане на авторитета на институцията. А кой го срина? Кой даваше оценки и неглижираше институцията?", попита Карадайъ.

"От площада в Мадан тръгнахме към жълтите павета и докарахме демокрацията и свободата в България. Време е отново да дадем рестарт на държавата", категоричен бе лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на среща с актива на ДПС в Мадан.

"Ако гласуваме с номер 9, ще кажем стоп на мутризацията, герберизацията, ще кажем стоп на това държавният служител да бъде слугинаж. С гласуването за ДПС ще се възвърне демокрацията в страната ни, ще се възвърне доверието към институциите", заяви още Карадайъ.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай