Борис Ячев: И Борисов при Ердоган! Българският народ няма да прости

Коалицията иска да провокира диалог между партиите

Борис Ячев: И Борисов при Ердоган! Българският народ няма да прости | StandartNews.com

„Целта на посещението на Борисов при Ердоган е същата като на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ – търсене на подкрепа и помощ за предстоящите избори”. Това заяви съпредседателят на КС на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ  и водач в Пловдив област Борис Ячев пред БНТ днес.

„Само в рамките на няколко седмици двама висши политици отидоха на крака при Ердоган с молба турската държава да се намери директно във вътрешната политика на България и - пряко в изборния процес у нас. През годините многократно сме показвали и доказвали, че турската държава директно влияе, манипулира и контролира вота за бъградски Парламент, който се провежда на тяхната територия. По този начин Турция има инструменти да влияе върху вътрешната политика на държавата ни. Българският народ няма да заблави и прости подобно поведение”, заяви Борис Ячев.

Водачът на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ В Пловдив-област бе категоричен, че коалицията се стреми да стане катализатора, който да провокира нормалните и позитивни процеси в следващия 46-и парламент. „Да предизвикаме диалог, защото се видя, че в този 45-ти мъртвороден Парламент партиите не си говореха. Нашата цел е сигурност и стабилност, формиране на парламентарно мнозинство и работещо правителство”,  подчерта Борис Ячев.

Служебното правителство не успя да се справи с първото сериозно икономическо предизвикателство – увеличаването на цените на тока и парното, а оттам – и на всички стоки от първа необходимост”, категоричен бе водачът на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ в Пловдив-област. Не са продължени и всички мерки в помощ на бизнеса, които патриотите прокараха във време на икономическата криза, вследствие на пандемията, добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай