Започва есенният панаир в Гоце Делчев

Започва есенният панаир в Гоце Делчев | StandartNews.com

Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев започва днес и ще продължи до 22 септември. Той се организира от общината и ще бъде разположен в района на бившата казарма в града. Подготвена е разнообразна програма за посетителите. Хиляди хора не само от Неврокопския край, но и от Северна Гърция идват специално за това събитие. Ще бъдат подредени десетки сергии с най-различни стоки, ще се монтират няколко полеви ресторанта. Кметството се е погрижило и за настроението на продавачи и купувачи. Има стрелбища, забавни игри, люлки, батути, изненади за малки и големи.

„Панаирът с всяка изминала година се радва на излючителен интерес и масово посещение. Дано и очакванията на търговците за големи обороти се сбъднат. Организацията не е лека, но си струват усилията, след като има такъв наплив и от страна на търговците, и от страна на посетителите", заяви кметът на града под Пирин Владимир Москов.
Първият ден ще завърши с изпълнения на сцената на Оркестър "Неврокоп".

Следващата вечер ще свири Оркестър "Уникат", а специално участие ще има фолк певецът Фики Стораро. На 16 септември от 19,30 часа зрителите ще забавлява Оркестър "Щуро маке". На следващия ден хората ще чуят Оркестър "Боги Бенд" и фолк певецът Борис Дали. Оркестърът на Панчо Иванов ще се изяви на 18 септември. Последната музикална проява ще е за Оркестър "Родопски ритми" със специалното участие на народната певица Румяна Попова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай