Заляха три коли с бяла боя

Заляха три коли с бяла боя | StandartNews.com

Три леки автомобила осъмнаха „боядисани" без съгласието на собствениците им в благоевградския квартал „Еленово". Неизвестен към момента злосторник извършил деянието в понеделник през нощта пред жилищен блок в жилищния комплекс. Излято е обилно количество бяла боя върху три коли - „Фолксваген Голф", „Опел Зафира" и „Опел Корса", които били паркирани пред домовете на собственеците си. Възможно е спор за паркоместа да е причина за посегателството върху трите возила. За случая е уведомена Районна прокуратура - Благоевград. Работата по издирването на извършителя продължава.

Арестуваха още трима пияни джигити зад волана

Трима шофьори ще се изправят пред съда за шофиране в нетрезво състояние. Срещу тях са образувани бързи производства. Лек автомобил „ВАЗ" е спрян за проверка между селата Рибново и Филипово в понеделник към 18,20 часа от пътни полицаи. При проверка с дрегер е установено, че 53-г. водач Д.И. от Рибново е с наличие на 2,26 промила алкохол в издишания въздух. Четири часа по-късно е заловен втори джигит, но на улица "Цар Борис III" в Петрич. 24-г. петричанин С.С. шофирал "Нисан Микра" с наличие на 1,26 промила алкохол в издишания въздух. Трети почерпен водач е хванат от полицаите във вторник през нощта. Лек автомобил „Фолксваген Голф" е спрян за проверка към 03:25 часа на пътя между селата Кавракирово и Първомай. Оказало се, че 24-г. Ю.К. от Кавракирово кара колата без шофьорска книжка и пиян. Дрегерът отчел 1,66 промила алкохол.

Пожар вилня в къща в Сандански

Пожар унищожи мебели и вещи в частен дом в Сандански. Огънят лумнал към 10,30 часа в понеделник в къща в курортния град. Веднага на място е пристигнал екип на РС ПБЗН. Огнеборците са потушили пламъците за по-малко от час. Няма пострадали и обгазени хора при огнения инцидент в жилището. Нанесени са сериозни материални щети – опушени са стените във всички стаи, изпепелени са телевизор, климатик, печка, мебели и домашни вещи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай