Янкова обеща един млн.лв. за ремонт на спортна зала „Арпезос”

Янкова обеща един млн.лв. за ремонт на спортна зала „Арпезос”   | StandartNews.com

Отпускането на един милион лева за ремонт на спортна зала „Арпезос" обеща Дора Янкова, народен представител от БСП от Смолян и отговорник за Кърджали. Янкова се ангажира парите да залегнат в бюджета за 2016 година, а финансирането да е по Публичната инвестиционна програма на правителството.

„Вярвам, че народните представители от Кърджали ще подкрепят инициативата. Зала „Арпезос" се ползва от кърджалийската волейболна школа – една от най-добрите в България. Надявам се, че Кърджали ще помогне нашият кандидат за кмет на Смолян Стефан Сабрутев да възроди волейболният „Родопа" – Смолян , ако спечели изборите", каза Янкова.

В Кърджали тя пристигна, за да поздрави Милко Багдасаров за феноменалната победа на националния отбор по волейбол срещу Германия и класирането му на полуфинала на европейското първенство за мъже в София. Багдасаров е член на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол и е един от „виновниците" за успеха на националния ни отбор. В срещата участва и кандидатът за кмет на Кърджали от БСП Георги Кючуков, който инициира традиционната среща със спортисти и спортната общност на Кърджали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай