Врачката Гюлшен влиза в затвора

Врачката Гюлшен влиза в затвора | StandartNews.com

Младата магьосница прибрала 12 бона с измама

Скандалната врачка от Благоевград Гюлшен Ходжа влиза в затвора. 23-годишната гадателка ще изкара 2,5 години зад решетките. Тя бе призната за виновна от Районния съд в Благоевград, че с измама е отнела 11 950 лева на двама души. Гюлшен, чието българско име е Николинка Василева, с хитрост измъкнала 6950 лева от Славчо Златинов, който се свързал с нея по телефона, след като я видял по телевизията.

Той поискал да му открие багера, който бил затрупан от свлачище в мината в Брежани. Пророчицата обещала помощ и почнала да му иска пари на части, като го уплашила, че му е направена черна магия. Човекът ошашавен пращал парите със запис и когато нищо не се случило, той си ги поискал обратно. Врачката обаче му казала, че ако сигнализира на полицията, ще каже, че той й е дал тези пари, защото са правили секс. Мъжът обаче не се трогнал от тази заплаха и подал жалба. Жена от село Черниче пък дала 5360 лева за разваляне на магия.

Към присъдата на Гюлшен се прибавят и 3 години от условното й наказание за измами, постановено от магистратите в Пирдоп. Половин година зад решетките ще прекара и друга популярна телевизионна лечителка от кабеларките - Елена Петрова. Това обаче ще стане, ако продължи да мами хората в оставащите й 3 години от изпитателния срок. Присъдата постанови съдия Катя Сукалинска от Сандански, която призна за виновна лечителката за това, че е обещала в рамките на три месеца с ритуал да изчисти черна магия, направена на Атанас Стоянов. Мъжът й платил 4000 лева на вноски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай