Верижна катастрофа край Кърджали

Верижна катастрофа край Кърджали | StandartNews.com

Кърджали. Четири автомобила са се нанизали във верижна катастрофа около 4 часа тази сутрин в района на село Глухар. Един от пострадалите е настанен в болница под наблюдение, съобщиха от ОД на МВР Кърджали. При движение с несъобразена скорост водачът на "Опел" С.Ф.(18) загубил контрол над управлението, колата напуснала платното, последвал удар в скат, върнала се обратно на платното, ударила се в еластична ограда и била блъсната от движещ се с несъобразена скорост автомобил "Рено", управляван от С.Б.(20г.). Шофьор на "Опел" забелязал катастрофата, намалил, за да спре и бил ударен от "Рено" с водач С. М.(19).

 

Пострадал е водачът на "Опел". Бил е прегледан и настанен под наблюдение в кърджалийската болница. На другите трима участници в пътното произшествие са съставени актове. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат.

 

Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство. Екип на ОУ "Пожарна безопасност и защита на населението" е обезопасил мястото и изтеглил катастрофиралите коли от платното за движение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай