Удължават панаир заради наплив на посетители

Удължават панаир заради наплив на посетители | StandartNews.com

Търговци свалят цените за Деня на Съединението

Благоевград. Заради небивалия интерес към традиционния есенен панаир в Гоце Делчев общината удължи с 1 ден събитието.

Проявата няма да приключи в неделя, а в понеделник. DJ парти ще се проведе в неделната вечер, началото е в 19,00 часа. Участие са потвърдили DJ Цецо Микс, DJ Митко, DJ Жоро S и DJ Иван. Музикална програма ще има и в Деня на Съединението, 22 септември.

Своя талант ще демонстрират Крисия Димитрова и фолк певицата Биляна. През целия празничен ден всички люлки а атракциони ще работят с 50% намаление за клиентите. Собствениците на скари също са подготвили промоции и отстъпки. Този ден е подарък за всички жители и гости, които ще посетят есенния панаир.

Хиляди посетители не само от Неврокопския край, но и от Северна Гърция, не спират да идват в района на бившата казарма в града, където се провежда събитието. Подредени са десетки сергии с най-различни стоки, монтирани са и няколко полеви ресторанта. Кметството се е погрижило и за настроението на продавачи и купувачи. Има стрелбища, забавни игри, люлки, батути, изненади за малки и големи. Аниматори забавляват малчуганите, докато родителите на децата обикалят тържището в търсене на различни стоки. „Панаирът с всяка изминала година се радва на излючителен интерес и масово посещение. Дано и очакванията на търговците за големи обороти се сбъднат. Организацията не е лека, но си струват усилията, след като има такъв наплив и от страна на търговците, и от страна на посетителите", заяви кметът на града под Пирин Владимир Москов. Всяка вечер по време на есенния панаир има много музика и песни. На сцената в понеделник свири и пя оркестър "Неврокоп", следващата вечер бе ред на оркестър "Ванита". В сряда бе ред на оркестър "Европа" със специалното участие на фолк певеца Тони Стораро, а в четвъртък - на оркестър "Щуро маке". Тази вечер /петък/ на сцената ще се качи оркестърът на Панчо Иванов, а в събота вечер – оркестър «Импулси».

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай