Ученици играха тенис на маса за 102 г. свобода

Ученици играха тенис на маса за 102 г. свобода | StandartNews.com

Благоевград. За пета поредна година се проведе средношколски турнир по тенис на маса, организиран от община Разлог и Професионалната гимназия по транспорт в града. Надпреварата се проведе под мотото „102 години свободен Разлог" и в него участваха 9 отбора от общините Разлог, Банско и Якоруда. 6 тима се състезаваха в клас юноши, а 3 – в клас девойки.

Състезанията се проведоха в залата на читалище „15 септември 1903-1909 г.", а съдии бяха преподаватели по физическо възпитание и спорт в средните училища. След оспорвани двубои, аплодирани бурно от публика и гости, бяха определени победителите в двата турнира. Първо място при девойките спечелиха Ана-Мария Комарова и Фатиме Кьорова от СОУ „Св. Св. Кирил и Методий" - Якоруда.

Победител при юношите е отборът на ПГССТ „Ал. Константинов" - Банско – Алекс Крумов и Христо Дулесинов. Всички спортисти получиха грамоти, лакомства и предметни награди. По решение на домакините и съдиите беше връчена индивидуална награда за най-добър състезател – на Алекс Крумов от Банско.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай