Ученик сваля гадже с крошета по брат й

Ученик сваля гадже с крошета по брат й | StandartNews.com

Благоевград. Нестандартен начин избра ученик, за да стигне до сърцето на своята любима.17-годишният тийнейджър натупа брат й (15г.), за да я накара да го забележи.

Запознати твърдят, че нищо неподозиращото момче си изпросило без да иска боя заради сестра си. Тя не отговорила на чувствата на обожателя си и той решил да я спечели със сила.

Побоят е станал в района на Професионалната гизназия по селско стопанство и туризъм в Банско. Пет минути по-късно е подаден сигнал в меснното полицейско управление. Униформените устаановили, че 17-годишен тийнейджър е натупал 15-годишно момче, което с нищо не го е предизвикало. След боя пострадалият е транспортиран до Центъра за спешна медицинска помощ в Разлог. Оказана му е медицинска помощ и е освободен за домашно лечение.

От побойника са снети обяснения. Той признал, че се нахвърлил върху осмокласника, тъй като имал неуредени отношения с неговата сестра. По случая е образуван заявителски материал. Уведомена е районната прокуратура в Разлог. Инспектори от Детска педагогическа стая работят по случая.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай