Убиха старица за 350 лв

Убиха старица за 350 лв | StandartNews.com

Кнежа. 81-годишна жена бе открита мъртва в дома си в Кнежа. Христина Лунгова била заварена просната на пода в приземно помещение със счупена дясна ръка и счупени 4 ребра в лявата част на гръдния кош. От нанесените й удари е настъпила смъртта, смятат криминалисти.

Полицията арестува местен жител, заподозрян за убиец. Това е 20-годишният Дарин Цветанов. По данни от разследването на 23 януари около 19,30 ч. той извършил грабеж на 350 лв. от дома на жената. Според свидетели той познавал жертвата – вземал от нея пари с обещания да й носи дърва. Открити са следи от влизане с взлом в къщата – счупено е стъкло и черчеве на прозорец. Сигнал в полицията за изчезването на жената подал нейният син. Той не я виждал жива от 22 януари насам.

Дарин е местен жител с три предишни присъди за кражби и измами. Срещу него има други заявителски материали за такива престъпления. Повдигнато му е обвинение за грабеж, придружен с убийство. Разпитан е пред съдия и е задържан за 72 часа в следствения арест в Плевен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай