Трима оцеляха при 30- метров полет с БМВ

Трима оцеляха при 30- метров полет с БМВ | StandartNews.com

Стара Загора. Шофьор и двама негови спътници са оцелели по чудо след 30-метров полет с БМВ на автомагистрала «Тракия» в Старозагорско.  

Инцидентът е станал в южното платно около 07,30 ч. сутринта в неделя, съобщиха от полицията. Водачът, 29-годишният С.Т. от пазарджишкото с. Лесичево, не отчел лошите пътни условия - слаб дъжд и мокър асфалт, и продължил да натиска педала. На един завой БМВ-то излетяло от пътя, помляло 10 бетонни кола, разкъсало 32 м от предпазната мрежа и се приземило в крайпътната нива.

По чудо  шофьорът и двамата му спътници са оцелили с леки и средни травми. Най-сериозно е пострадал пътуващият на задната седалка – С.Н. /23 г./, който е със счупена дясна предмишница. Братът на шофьора -  А.Т. /28 г./, който бил на предната седалка до него, е получил контузия на главата и нараняване на дясното око. Виновникът за салтоморталето - водачът на автомобила  С.Т., се отървал само с натъртвания.

И тримата са били откарани в старозагорската болница, на след прегледа и оказаната им първа помощ, са отказали да останат на лечение и напуснали здравното заведение по собствено желание.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай