Трима гинат, дете в кома след удар край Бяла (ОБЗОР)

Трима гинат, дете в кома след удар край Бяла (ОБЗОР) | StandartNews.com

Адска катастрофа отне три човешки живота, а жена и 3-годишно дете берат душа в болницата. Тежкият инцидент стана на пътя Русе - Бяла преди обед днес. За зверския сблъсък на два леки автомобила сигнализирал неволен свидетел на трагедията около 11 часа на тел. 112, казаха от полицията. Към мястото веднага отпътували три линейки и две пожарни. Пристигналите спасителни екипи заварили две коли, намачкани до неузнаваемост, а едната била обхваната и от пламъци веднага след жестокия удар. Драмата се е разиграла край разклона за русенското село Тръстеник.

Първоначалният оглед сочи, че лек автомобил "Рено" с пловдивска регистрация е предприел обратен завой, когато в него се блъснала "Шкода" със софийски номер, която е идвала от Русе. Ударът е бил толкова силен, че второто возило веднага се е възпламенило. Преминаващи пътници излезли да окажат първа помощ, гасейки с пожарогасители пламтящата кола, докато пристигнат униформените. За съжаление водачът на "Шкода"-та издъхнал на мястото на катастрофата. Изпод огънатите ламарини пожарникари и медици измъкнали две жени и малко дете, както и шофьора на "Рено"-то, който е пътувал сам. Загиналият водач на "Рено"-то е 64-годишен мъж от Пловдив, потвърдиха от полицията.

В "Шкода"-та е пътувало семейство от София. Загиналият мъж е на 41 години. Неговата жена на 36 години и 3-годишното им дете са единствените оцелели, които остават в дунавската болница. Детето е в кома. Заедно с тях в колата е била тяхна роднина на 61 години от Русе. Възрастната жена е третата жертва в зверския пътен инцидент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай