Три трупа почерниха Великден в Разград

Три трупа почерниха Великден в Разград | StandartNews.com

Три трупа почерниха празника в Разград. Студент се обеси в града по Великден, а други двама млади мъже загубиха живота си в празничните дни при убийство и катастрофа.

19 годишният Момчил Методиев бе открит да виси мъртъв на дърво до мост над река Бели Лом в града.Трупът на младежа бил видян от жители на квартал „Водна централа", докато шетали за празника на Велики петък по балконите на съседните жиилищни блокове.

Никой от семейството на младежа не се ангажира с предположение, защо Момчил е посегнал в този ден на живота си. Миналата година той завършил гимназия и записал да следва в Техническия университет в София. Неговии приятели твърдят, че в последните месеци студентът се затворил в себе си и общувал само с по-големия си брат Петър. В профилите на двете момчета в социалните мрежи има снимки на двамата, направени в зали, чиито стени са отрупани с икони. Това кара техни познати да подозират, че Момчил е бил привлечен в секта, а дейността му там го е подтикнала към ритуално самоубийство в знаковия за християните ден на Разпятието.

Още двама души намериха смъртта си в празничните дни около Великден. 38 -годишният Борислав Бориславов, който е бивш затворник, бе открит мъртъв сутринта на Велика събота. Тялото е намерено до туристическа хижа в местността „Пчелина". Мъжът е бил намушкан с нож, а за убийството му вече е задържан 33- годишният Димитър П., който няма досие в полицията.

24- годишен шофьор загина на шосето ден преди Великден. Младият мъж се блъснал с автомобила си в крайпътно дърво, докато пътувал от Лозница към Разград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай