Три трупа край Бургас

Три трупа край Бургас | StandartNews.com

Бургас. Три трупа потресоха две съседни села край Бургас вчера. Рано сутринта в дома си в село Черно море бе открит обесен 53-годишният търговец Георги Данаилов. Според близките му той е сложил сам край на живота си.

Бизнесменът се занимавал с поддръжка на електроуреди, имал и железарски магазин. През последите месеци обаче бил на ръба на оцеляването и буквално фалирал. Трудно връзвал двата края, а кредитори дишали във врата му. В селото се говори, че преди няколко дни пристигнал и съдебен изпълнител, който описвал имотите му. Човекът не издържал на недоимъка и буквално си окачил въжето.

Няколко часа по-късно в съседното село Рудник бе разкрита друга трагедия. Семейство пенсионери бяха открити мъртви в къщата им от съседи.

65-годишният Кольо Янчев и 75-годишната му съпруга Марийка са починали преди няколко дни от задушаване следствие на пожар, твърдят близките им. Комшиите се разтревожили след като няколко дни никой от двамата не излизал от къщата. Според разследващи Кольо и Марийка са се задушили от отровните газове на печката с твърдо гориво. При първоначалния оглед следи от насилие по двата трупа не са открити.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай