Тотомилионерът от Перник удари нова печалба

Росен Джуджето навърза 15 четворки и 80 тройки с комбинация

Тотомилионерът от Перник удари нова печалба | StandartNews.com

Перник. Росен Милионеро от Перник разби максимата за изхабения късмет в тотото след спечелен джакпот. След като направи на пух и прах неписания закон за мълчанието на печелившия и се разкри пред цяла България, Джуджето доказа, че късметът му все още работи.

Около Великден той удари 15 четворки и 80 тройки с комбинация. Но мълчи каква сума е спечелил. Според запознати комбинацията му донесла близо 200 лева. Не ми е секнал късметът, откакто спечелих половината джакпот миналата зима, все удрям по някоя и друга печалба, хвали се и Росен. На няколко пъти улучвал числа в тиражите, но засега стига само до четворки.

Бизнесменът удари шестица в играта "6 от 49" с готов фиш миналия ноември и заедно с играч от Бобошево си разделиха рекордния в историята на тотализатора джакпот от близо 9,5 милиона лева. Докато останалият анонимен бобошевец прибра своята лепта, 2,4 млн. от богатството на Джуджето все още са запорирани.

Още в края на 2012 г. започна пълна ревизия на фирмите на Русимов заради подозрения за укриване на ДДС с продажба на закъсали дружества на бедняци. Проверката трябваше да приключи в началото на март, но бе удължена с един месец. Сега срокът е удължен с още три месеца, съобщи тотомилионерът. Съобщението той получил от НАП в края на април. Решението дали сумата ще бъде освободена, или ще ще отиде за плащане на глоби, ще е ясно едва през август.

Не бързам, нека си свършат работата, та да се сложи край най-сетне на тези спекулации с ДДС-то, коментира перничанинът. Той обяви, че не бърза, защото така поне половината от сумата му се спестява за определено време, и то с лихва. Останалите 2,4 милиона той успя да похарчи за около два месеца по Коледа, като купи апартаменти и коли като подаръци за близки и приятели и техника за фирмите си.

Джуджето не се е отказал и от идеята си за спасяване на пернишката гордост - ФК "Миньор". Ако изхвърлят отбора от професионалната група, го взимам за една година и го връщам в "Б" група, после да се бори за елитната, отсече бизнесменът. Това щяло да му струва някъде към половин милион и можел да си го позволи. Засега обаче не смята да купува отбора от Христо Ковачки заедно с дълговете. Все едно е да спасявам ЦСКА сега, обяснява чешитът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай