Тони Димитрова пя на тракийското светилище Татул

Тони Димитрова пя на тракийското светилище Татул | StandartNews.com

Момчилград. Музикалният фестивал „Нощта на Орфей" събра за седма година много родопчани и гости от страната на тракийското светилище Татул.

Този път програма бе със специалното участие на обичаната Тони Димитрова, която изпя най-хубавите си песни за морето.

"Мястото на светилището е прекрасно, сякаш излъчва магия", каза Тони. Тя поздрави момчилградчани и не скри възхищението си от града им, който е „много подреден, чист и зелен". В юнската нощ звучаха и хитове на наши и чужди автори, представени от вокален квартет „Прима Виста". За да бъде спазен тракийския ритуал организаторите бяха осигурили за всички присъстващите по чаша бяло вино.

"Тази нощ на фестивала се опитваме да съберем в едно музика, история и туризъм", подчерта Ерол Мехмед, зам.-кмет на община Момчилград. Той награди и първенците във велопохода Момчилград – Татул, който традиционно предхожда провеждането на музикалния фестивал „Нощта на Орфей". След концерта фойерверки осветиха небето над Татул.

"Идвам тук всяка година, защото преживяването е необикновено.Спомням си изключителните участия на група „Сигнали" и Силвия Кацарова", сподели Роси Матева от Хасково, която бе пристигнала с група приятели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай