Театърът в Силистра със специални цени за децата през лятото

Театърът в Силистра със специални цени за децата през лятото | StandartNews.com

Специална оферта за деца и родители, които искат да гледат театър през лятото, предлага Драматично-кукленият театър „Сава Доброплодни" в Силистра. Трупата пуска семейни пакети за посещения, с които цели фамилии, могат да посетят през юли детски спектакъл срещу билети на много ниски цени. Това съобщи директорът на театъра в града Златина Станева.

Програмата „Приказно лято с театър – Силистра" е насочена не само към децата , но и към родителите.Фамиилните пакети предвиждат две деца, придружени от възрастен да могат да изгледат всичките осем заглавия от детския репертоар срещу 48 лева. Ако зрителите са двама- дете и взрастен, за тях е предвиден пакетът „Дуо",който струва 24 лева. В сила остават и индивидуалните посещения, при които дете и възрастен ще влизат с един билет от 4 лева, две деца без придружител срещу 6 лева и двама малчугани с един родител или близък срещу 8 лева.

Целта е през лятната ваканция деца и родители заедно да влязат в храма на Мелпомена, да се забавляват и споделят преживяванията си от досега със сценичното изкуство, обясняват театралите. Спектаклите ще се играят всяка събота и неделя от 11 часа. За 4 юли, събота е насрочена премиерата на най-новия спектакъл за малчугани - „Безценното камъче" от Ангеел Каралийчев.Режисьор на постановката е Милена Мавродиева, сценограф Павлина Василева, а автор на музиката е солистът на групата „Грамофон" Георги Гарчов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай