Сватба и бебе за ЧРД на ГЕРБ

Сватба и бебе за ЧРД на ГЕРБ | StandartNews.com

Радомир. Сватба и бебе получи като подарък ГЕРБ за 5-ия си рожден ден в Радомир. Точно в деня на партийния празник тази събота Тереза и Венци ще си кажат "да" в Гражданското в града.

Вече е на път и първата напълно ГЕРБ-ерска рожба в региона, която ще се появи на бял свят през декември. Влюбената двойка избрала датата, за да стане тя двоен празник. Партията ги събрала ненадейно точно преди година. През юли Тереза Генова и Венцислав Иванов стягали чантите и потеглили към язовир "Лобош" за партиен семинар.

Там ГЕРБ събирал членове на младежките си организации от целия Пернишки регион, за да им обясни що е ляво и що е дясно в политиката. Венци, който е перничанин, слушал лектора до обяд и си тръгнал заради служебни ангажименти в "Рила газ", където работи като консултант.

Тереза останала и за вечерния купон и на следващата сутрин се прибрала в родния си Радомир. Тогава неочаквано непознатият допреди часове Венци й се обадил по телефона да я разпита как е приключил семинарът и дали е изпуснал нещо важно.

25-годишните млади надежди на партията се видели, за да си разказват партийни истории, но след около час зарязали политиката и рязко сменили темата. "Никога не съм и помисляла, че ще срещна любовта на живота си на партиен семинар", откровена е Тереза.

Радомирката е компютърен спец в професионалната транспортна гимназия в Радомир. Тя е сред първите петима, които преди пет години сформираха пернишката структура на ГЕРБ. Влязла в партията заради надеждата за промяна. Тереза не мисли засега за политическа кариера, защото очаква първата си рожба за Коледа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай