Студенти с караоке за болен колега

Студенти с караоке за болен колега | StandartNews.com

Караоке вечер в подкрепа на болен млад мъж ще има днес в Благоевград. Студентското правителство и парламент към Правно-историческия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски" помага за лечението на студент. Младежите се включиха в благотворителната кампания за набиране на средства за лечението на 22-г. Ненад Костадинов, който учи актьорско майсторство в университета. Младият мъж се бори с коварна болест – рак на дебелото черво.

Възпитаниците на висшето уччебно заведение са поставили кутия за дарения в Правно - историческия факултет, в места за развлечение в града. Разпространиха билети за благотворителни театрални представления на студентите от Факултета по изкуствата. Потърсиха подкрепа и съдействие от местни благотворителни фондации, осъществен е и контакт със студенти от Американския университет в Благоевград с цел сътрудничество в кампанията.

Днес Студентското правителство и парламент организира благотворителна караоке вечер в пиано бар в областния център. Целта е да бъдат събрани възможно повече средства за лечението на Ненад Костадинов. Гостите на събитието ще имат възможност да помогнат на младия мъж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай