Щуро пръскане с вода събира малки и големи

Щуро пръскане с вода събира малки и големи | StandartNews.com

Стара Загора. Щуро пръскане с вода ще събере малки и големи старозагорци на връх 1 юни. Водният купон, посветен на Деня на детето, е по инициатива е на старозагорското сдружение "Самаряни" и ще се проведе в централния парк „5 октомври".

Освен неповторимото забавление в горещите летни дни, проявата ще има и благотворителен характер, поясняват организаторите. Събраните пари от дарителската такса, минимум 2 лева, и от дарения ще бъдат предоставени на старозагорския кризисен център в подкрепа на жени и деца, преживели насилие.

Всеки от участниците във водното шоу може да носи всичко, което изстрелва или събира вода – водни пистолети, кофи, шишета и др. Организаторите на събитието пък гарантират, че ще има достатъчно резервоари - контейнери и балони с вода. Правилата и целта са ясни - всеки срещу всеки и никой да не излиза сух от голямото пръскане, канят мераклиите за щурия купон организаторите.

Предварителното записване е в офиса на сдружение „Самаряни" на бул. Патриарх Евтимий 57 и в специалната информационна шатра, която ще бъде разпъната на централния булевард около емблематичната Гъба на 28 и 30 май, от 17,00 до 19,00 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай