СДС –Варна: Костов продължава да руши дясното в града

СДС –Варна: Костов продължава да руши дясното в града | StandartNews.com

Манипулациите на Костов продължават да рушат единството на десните във Варна, каза на пресконференция местният лидер на СДС д-р Янко Станев. Според него не може да се решават проблемите на Реформаторския блок на гърба на местните структури. Не може да се водят битки вдясно в предкампания, да има отричане, оплюване, да не се взема под внимание мнението на хората, да се проявяват невнимателни действия и социологии.

Във Варна ДСБ и СДС играят отделно за местния вот. Коалиция „Реформатори и Патриоти –решението за Варна" подкрепя независимия кандидат Чавдар Трифонов.СДС –Варна ще продължи да работи за кандидатурата на настоящия кмет Иван Портних и ще подкрепи кандидатите на ГЕРБ за районни кметове, обяви отново местният лидер. Според него няма да се стигне до балотаж.

„Няма нужда от вторично изпитание и пазарлъци, когато я няма драмата балотаж, всичко е по-лесно след това. Много пъти чух как Чавдар Трифонов ще ходи на балотаж, но нито веднъж, че ще спечели" каза д-р Станев.Според него да се слага кандидат, който няма да спечели е да имаш дребни политически цели за съветници в ОбС.

Лидерът на СДС обяви, че той ще той ще води синята листа , като за целта структурата ще се яви на местните избори чрез регистрацията на Социалдемократическата партия.Битката ще е за създаване на дясно мнозинство в следващия ОбС на Варна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай