Рок завладя Разлог

Рок завладя Разлог | StandartNews.com

Град Разлог бе разтърсен от хубава музика по време на третото издание на фестивала „Рок Разлог" в неделя вечер. Хиляди почитатели на рока се събраха на площада, за да чуят своите любимци. Входът за всички бе свободен. А на сцената се качиха едни от най-известните наши изпълнители на великата музика – група „Сигнал", „Mirror", Васко Кръпката и „Подуене блус бенд". Сред зрителите бяха кметът на община Разлог Красимир Герчев, който е запален рокаджия, двамата му заместници и Мария Копанарова - председател на общинския съвет. „Рок Разлог" е поздрав за всички меломани и подарък за жителите и гостите на града ни", каза Герчев.

Група „Сигнал" гостува за втори път на фестивала, след като пя за хората в Разлог и през 2011 г. При предишните две издания тук забиваха групи и изпълнители като „Б.Т.Р.", Милена, „Обратен ефект", „Уикеда", Коцето Калки, музикалните идоли Ясен, Преслава, Влади и Ива, група „Легендите", „Nо Frames", група „Магистри" и Евгений Дайнов.

Рокът е сред най-обичаната музика в населеното място. Миналата година през септември в Разлог за пръв път се проведе "Италианска рок вечер". Жители и гости на града присъстваха на рок концерта, който започна с изпълнения на българската група „Sevi", която отстъпи сцената на популярната италианска рокендрол група „Sugar Ray Dogs".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай