Ремонтираха запустял подлез в Благоевград

Ремонтираха запустял подлез в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Поредният реновиран обект в Благоевград ще бъде пуснат в експлоатация съвсем скоро. Подлезът под улица „Иван Михайлов", който осигурява безопасно пресичане на натоварената пътна артерия, бе основно ремонтиран през последния месец. До 22 август строителите трябва да предадат съоръжението в завършен вид.

Възстановителните дейности се реализират в рамките на инвестиционната програма на община Благоевград за 2013 година. Ремонтът на подлеза се извършва без прекъсване. Дежурни екипи работят и през почивните дни. До този момент съоръжението е почистено, повредените облицовъчни пана от стените, стълбищата и тавана са демонтирани. Обновена е и отводнителната система. Предстои монтаж на нови фасадни ламели, както и поставяне на окачен таван и осветителна система.

Преди ремонта по всички стени, пода и тавана ясно личаха следи от вандализъм и злонамерено рушене на общинската собственост. Община Благоевград призовава гражданите да опазват публичното имущество и да сигнализират за нередности на „горещия телефон" на общината – 073/ 88 44 34.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай