Проф. Бъчварова: "Ще бъда в избирателния си район всяка седмица"

Проф. Бъчварова: "Ще бъда в избирателния си район всяка седмица" | StandartNews.com

БСП ще предложи на всички кандидати от политическите сили да подпишат отстояване на меморандума за добив на газ в Добруджа

Добрич. Официално дни преди старта на предизборната кампания, коалиция БСП - лява България представи кандидатската си листа за 8 Добрички МИР. Водач на листата е проф. Светла Бъчварова, като областният председател на социалистите Росен Карадимов, подчерта, че определянето на проф. Бъчварова за водач е изключително признание за Добрич. Втори в листата е Даниел Йорданов, който е и единствения кавалер в листата от 8 кандидати за депутати. Пред медиите проф. Бъчварова обеща, че ще бъде всяка седмица в избирателния си район. "Аз съм изключително дисциплиниран човек. Добрич е еталон за конкурентноспособно земеделие. Познавам района и ние с колегите ще предложим на хората решение на проблемите" - каза тя.

В контекста на изявлението на проф. Бъчварова, Р. Карадимов заяви: "Следващата седмица ще предложим на всички кандидати от всички политически сили да проведем среща, която няма нищо общо с предизборната кампания. Целта на тази среща ще е подписване на споразумение, че депутатите от Добрички МИР, които влязат в 43-ото НС, никога няма да допуснат пробив на мораториума за добив на газ с неконвенционални методи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай