Пребиха и ограбиха таксиметров шофьор в София

Пребиха и ограбиха таксиметров шофьор в София | StandartNews.com

Четирима клиенти са пребили и ограбили таксиметров шофьор в София вчера сутринта, информира Дарик. По думите на един от шефовете на компанията "Радио СВ такси" нападателите са били пияни.

Водачът е откаран в болница със счупени ребра и рани по лицето. Откраднати са таблетът му, касовият апарат, а колата е изпотрошена.

Полицията вече е арестувала двама от нападателите. Другите двама се издирват.

„Инцидентът е станал на 12 май около 08.30 часа. Младежите се качили в таксито в столичния квартал „Надежда" видимо пияни. Не са минали повече от километър-два, когато започнали да буйстват в колата. Първо му обяснили, че няма да му платят. В един момент единият от клиентите го заговорил, за да му разсее вниманието, а през това време другият му откраднал работния таблет. Колегата ни слязъл от колата и ги помолил да му върнат таблета, защото му е важен за работата. Последвал е жесток побой. Как точно се е стигнал до него, не знам, тъй като колегата ми е в много тежко състояние и не можа да ми обясни точно какво се е случило. Пребиват го зверски - той е с две счупени ребра, едно пукнато, счупен нос, не може да си отвори очите от оттока. По неговите думи единият от младежите се е връщал три пъти да го рита, докато той е лежал на земята. Това не им е стигнало, върнали са се и са счупили едно от стъклата на колата и са наритали ламарините", разказа Павлов в ефира на Дарик.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай