Пиян шофьор кара като Фетел

Пиян шофьор кара като Фетел | StandartNews.com

Благоевград. Пиян шофьор и водач – беглец хванаха полицаи в Пиринско в понеделник.

Към 10:30 часа на улица "Георги Димитров" в Симитли с радар катаджии засекли мъж да шофира колата си с превишена скорост. По-късно органите на реда спрели возилото „Фолксваген Голф", управлявано от 41-годишния симитличанин А.Т. В хода на проверката е извършена проба за наличие на алкохол в кръвта на водача, който карал сякаш е шампионът във Формула 1 Себастиан Фетел. Дрегерът отчел 1,95 промила. Водачът на автомобила е задържан със заповед до 24 часа в ареста. Срещу него е образувано бързо производство.

Шофьор избяга след ПТП и пак катастрофира

Неизвестен водач на лек автомобил „Нисан Терано 2" предизвика катастрофа на пътя между селата Баничан и Брезница, избяга, но отново направи ПТП. Около 21:00 часа в понеделник колата навлязла в лентата за насрещно движение и се блъснала в лек автомобил „Опел Астра", управляван от 57-годишния М.К. от село Лъжница.

Виновникът напуснал местопроизшествието, продължил в посока село Баничан. Но возилото излязло вдясно от шосето и се забило в крайпътен скат. Шофьорът се укрил. Вследствие на първата катастрофа е пострадал шофьорът на опела, който е с охлузни рани по челото и носа. След извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробата с техническо средство за наличие на алкохол в кръвта му е отрицателна. Образувано е досъдебно производство по случая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай