Педофил отвлече и блудства с второкласник

Извергът причакал детето след училище, държал го цяла нощ под ключ

Педофил отвлече и блудства с второкласник | StandartNews.com

Велико Търново. 42-годишен мъж от Свищов е задържан за блудство с дете. Извергът отвлякъл второкласника след училище и го отвел насила в жилището си, където блудствал с него и го държал под ключ цяла нощ. Мъжът и друг път е разкриван от полицията за подобно деяние, казаха разследващи полицаи.

В полицейското управление в Свищов е получен сигнал, че след училище детето не се е прибрало вкъщи и било обявено за общодържавно издирване. Разпитани са всички, с които то последно е контактувало. Извършена е и проверка на маршрута, по който обикновено се движело. Проверени са всички всички денонощни заведения и магазини в района. Разпитани са както близките и съучениците му, така и криминалният контингент в града. Претърсени са всички изоставени постройки в района, където би могло да се укрие.

На следващия ден е получен сигнал от 42-годишен мъж от крайдунавския град, който заявил, че е намерил дете, което прилича на издирваното. Изпратеният на мястото екип е установил, че това е отвлеченото дете.

След проведени незабавни действия по разследването полицейските служители влезли в дирите на извършителя. Това е 42-годишен мъж. Той е открит и задържан в жилище на свои роднини в свищовско село. Привлечен е в качеството на обвиняем за извършени блудствени действия с малолетно лице и противозаконно лишаване от свобода на детето. Взета му е мярка за неотклонение "подписка".

В разследването участие са взели още служители на Център за обществена подкрепа - Свищов, Отдел за закрила на детето и служители на Гранична полиция.  Работата по случая продължава казаха от полицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай