Паника на панаира в Русе

Паника на панаира в Русе | StandartNews.com

Русе. Внезапно спиране на тока внесе смут сред родители качили децата си на надуваеми атракциони в града. Това предаде кореспондент на БГНЕС.

След като токът спрял изненадващо, 10-метровите надуваеми пързалки започнали да спадат рязко. В момента съоръжението било пълно с малчугани. 

Няма пострадали благодарение на бързата реакция на персонала от традиционния русенски панаир, съобщиха още от БГНЕС. Децата и най-вече техните майки са се разминали с уплаха.

Причината за спирането на тока е бил дефектен предпазител. Той е показвал претоварване на мрежата, затова изключвал. Един от организаторите на панаира- Ивайло Стойчев обясни, че след подмяната на предпазителя няма да има повторни проблеми с електричеството.

Русенската търла- панаир се провежда всяка година и ще продължи до 7 май. Надуваемите съоръжения са сред най-предпочитани от децата между 2 и 6 години. Те се надуват с помощта на специални компресори, които са на ток. Ето защо липсата на електричество спира въздуха и тези надуваеми атракциони спадат внезапно.




Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай