Отвориха Цариградско 2 седмици по-рано

Отвориха Цариградско 2 седмици по-рано | StandartNews.com

Движението по основните платна на "Цариградско шосе" ще бъде пуснато от днес. Това става две седмици предсрочно спрямо графика на ремонтите, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова по време на поредната инспекция на строителните работи в центъра на града.

Ремонтът на най-голямата пътна артерия в столицата се извършва от "Трейс Груп Холд" АД. "Знаем колко важен е този булевард за придвижването на столичани и за гостите на града, затова положихме всички усилия, за да завършим предсрочно и така да спомогнем за облекчаване на трафика в града", заяви изпълнителният директор на компанията инж. Боян Делчев. Той уточни, че реконструкцията на булеварда продължава в локалните платна. Въвежда се временна организация, която засега ограничава движението в южните локали. От днес до 15 септември се затваря за движение южният локал от ул. "Незабравка" до ул. "Атанас Далчев".

Пак от днес, но до 9 септември, се затваря южното платно на южния локал от Кръговото кръстовище на 4-ти км до ул. "Д. Моллов". Движението ще се осъществява двупосочно в северното платно на локала. От 5 до 15 септември ще се ремонтира южното платно на южния локал от кръстовището за Окръжна болница до бул. "Йерусалим". Движението ще се осъществява двупосочно в северното платно на локала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай