Опел се заби в дърво, а мотор – в катафалка

Опел се заби в дърво, а мотор – в катафалка | StandartNews.com

Варна. При зловещ челен удар на добричка „Опел Астра" в събота вечер загинаха двама мъже на път за Добрич недалеч от варненското село Зорница.

От Областната дирекция на полицията във Варна съобщиха, че инцидентът е станал около 23.30 ч., когато при десен завой автомобилът е излетял от пътното платно и се забил в крайпътно дърво. Колата е пътувала в посока Добрич.
Предполага се, че инцидентът е резултат от движение с несъобразена скорост. Зад волана е бил 51-годишният С. Ю. Към момента самоличността на другия загинал, спътник на водача, не е установена, съобщи говорителят на полицията във Варна Ирена Петричева. По данни на Спешна помощ той е също на средна възраст. Дознание е образувано в РУП – Аксаково.

69-годишен моторист е настанен по спешност в шокова в Окръжна болница - Варна след челна катастрофа тази сутрин с катафалка във Варна. Ударът е станал на пресечката на бул. „Сливница" и ул. „Струга" във Варна.

Катафалката се движела по ул. "Струга", а мотопедът по бул. „Сливница". Все още не е ясна причината за тежката катастрофа.На мястото на инцидента има локва кръв, движението е отцепено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай