Общинар кани Бербатов да строи академия в черешова градина

Общинар кани Бербатов да строи академия в черешова градина | StandartNews.com

Бургас. Общинският съветник от ГЕРБ в Бургас Жечо Станков покани Бербатов да си купи черешова градина и да построи в нея спортна академия.

Идеята се роди по време на сесията след като избухна скандал за цената на общинските овошки. Опозицията скочи и обяви, че първоначалната цена, определена за продажба, е прекалено ниска и евентуалният купувач ще я получи като подарък.

"Ние просто подаряваме тази черешова градина. Нека имаме малко разум и началната тръжна цена да бъде 10 000 лева", обявиха съветниците от НФСБ. След драматични спорове съветникът от ГЕРБ Станков излезе на трибуната с фрапиращо предложение.

"След направени консултации с ръководството на ГЕРБ и на община Бургас отправям покана към Димитър Бербатов, ако има желание, да направи академията си в Бургас. Нека да заповяда и да купи черешовата градина. Той с удоволствие ще инвестира в Бургас след като обича да летува в Слънчев бряг", заяви Жечо Станков. Офертата му предизвика иронични реплики в редиците на опозицията, но съпартийците му изглеждаха абсолютно сериозни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай