Никол плаща глоба след ВИП Брадър

Съдът потвърди санкцията от 210 лева за превишена скорост

Никол плаща глоба след ВИП Брадър | StandartNews.com

Плевен. Фаворитката за наградата във ВИП-Брадър Никол Станкулова е опасна на пътя, обяви плевенски съдия. Изтънчената синоптичка от Нова телевизия бе засечена от полицейски патрул да шофира своето „Пежо 206“ със 142 км/ч при разрешени 90. Тя обжалва в плевенския районен съд глобата от 210 лева за нарушението и отнемането на шофьорската й книжка за 3 месеца.

Управлявайки колата си със с 52 км в час над допустимото, хубавицата застрашила както своя живот, така и живота на околните, които били наблизо. Това отсъди съдия Красимир Димитров и категорично отхвърли жалбата й против полицията. Магистратът дори се позовава на личния си опит като шофьор и твърди в мотивите си, че при такава скорост на Никол щели да трябват 200 метра, за да спре.

Никол не излезе от шоуто и не се яви на последното заседание по делото тази седмица в Плевен. Тя била хваната с превишена скорост на 6 януари миналата година в района на бензиностанцията „Ромпетрол” на главния път София – Русе, недалеч от Долни Дъбник. Подписала без възражения акта, който й съставили двама плевенски катаджии. Чак по-късно решила да си опита късмета и да отхвърли наказателното постановление в съда. В жалбата си синоптичката сочи несъгласие с начина, по който било установено нарушението й. Има и съмнение за техническата годност на радара на ченгетата. Пред съда обаче се оказа, че уредът бил изправен и проверен по надлежния ред. Станкулова загуби и 12 контролни точки в талона си.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай