Набиха двама англичани за 100 лв. пред хотел в Банско

Набиха двама англичани за 100 лв. пред хотел в Банско | StandartNews.com

Благоевград. Двама солидно почерпени англичани бяха пребити от неизвестни нападатели пред хотел „Глазне" в курорта Банско. Чужденците направили истински рейд през нощта в 5-6 заведения в града и тръгнали да се прибират призори в неделя.

Изведнъж върху тях се нахвърлили непознати биячи, нанесли им побой, отмъкнали им сто лева и офейкали в неизвестна посока. Англичаните са прегледани от екип на Спешен център, установено е, че на един от тях е счупен носът. Настанен е за лечение в хирургичното отделение на МБАЛ – Разлог. „Пациентът е добре, стабилизиран е, ще остане поне до понеделник под лекарско наблюдение", каза дежурният лекар.

„Проблем е, че двамата са били много пияни. Все още ги чакаме да изтрезнеят напълно, за да дадат ясни обяснения. По първаночални данни не става въпрос за класически грабеж. Имаме данни, че те се държали предизвикателно в заведенията, заяждали се без причина", разкриха разследващи случая полицаи от МВР – Благоевград. Те работят и по версията за пиянско сбиване, а не за грабеж.Нищо чудно да са изпили парите по кръчмите, а не да са им отнети от биячите, допускат криминалисти. Проверяват се видеозаписите на камерите от съседните заведения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай