„На кафе” пред областната управа в Благоевград

„На кафе” пред областната управа в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Поредна сутрин по-малко от 10 протестиращи в Благоевград изпиха кафето си пред сградата на областната управа. Те се събраха за началото на работния ден на областния управител Муса Палев, който обаче не се появи. Бунтарите искат отстраняването на губернатора, който е от ДПС.

Хората разпалено коментираха не само скандалното назначение, но и политическата обстановка в страната. Те негодуват и срещу правителството на Пламен Орешарски. Според тях, то е виновно за това, че България на практика не фигурира на картата на Европейския съюз. Протестът бе мирен, нямаше никакви викания и скандирания, липсваха и плакати.

Протестиращите изпиха сутрешното си кафе на раздумка за актуалните събития в страната. Не се наложи намесата на служителите на полицията, които следяха за спазването на обществения ред. С всеки изминал ден редиците на бунтарите са все по-рехави. Според някои от неформалните им водачи протестните действия в Благоевград са изчерпани и най-вероятно групата ще се присъедини към протестиращите в столицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай