„На чаша вино със Сергей Станишев” в Кърджали

„На чаша вино със Сергей Станишев” в Кърджали | StandartNews.com

Кърджали. Лидерът на БСП и председател на ПЕС Сергей Станишев пристига в Кърджали на 23-ти април. Визитата му започва с посещение в централния православен храм на Кърджали „Св.Георги Победоносец" в 14 ч. По инициатива на областния управител Бисер Николов лидерът на най-голямата партия, подкрепяща кабинета Орешарски, ще се срещне с представители на бизнеса от Източните Родопи. Вечерта в ресторант „Арпезос" започва неформалната среща с членове и симпатизанти на БСП „На чаша вино със Сергей Станишев".

Над 400 жители на Кърджали и областта ще имат възможност да разговарят с лидера на БСП и да коментират най-наболелите проблеми пред страната и областта.

Сергей Станишев ще връчи и партийните книжки на новоприети социалисти, а областният съвет на БСП е подготвил изненада, като е поканил на срещата и жреца от Перперикон. Преди една година той предрече достойното представяне на БСП на парламентарните избори и сформирането на правителство с премиер Пламен Орешарски. Сега се очаква жрецът да съобщи какви ще са резултатите от изборите за европейски парламент според тракийските богове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай