Музикална дъга радва Банско

Музикална дъга радва Банско | StandartNews.com

Прелестен, ритмичен, непостоянен, придирчив, цветен звук – така описват своя стил шведите от „Little Dragon". Уникалните алтернативни музиканти са откритие на „Бохемия Ентертейнмънт", които ги направиха хедлайнери на най-новия фестивал в Банско - „Bansko Beat", който ще е на 10-11 юли под звездите в курортния град. „Малките дракони" всъщност са огромни артисти. Играят си с тоновете като деца с мокър пясък – с отдаденост, усмивка и много ентусиазъм. Звученето им е толкова необикновено, че напълно покрива очакванията, които името на бандата навява.

Yukimi Nagano е единствената дама в групата - наполовина японка, наполовина шведка, тя е изключителното лице и глас на великолепната четворка. Тя и останалите имат умението да „вадят" най-доброто от музикалните течения през годините и да го представят в съвършено нов и изискан вид. Безспорно това тяхно качество ги превръща в гореща сензация на алтернативната сцена през последните няколко години.

„Little Dragon" се качват на сцената на фестивала на 10-и юли. Билетите са с цени от 35 за един ден и 50 лева за двата дни на феста.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай