Музикален фестивал води туристи в Банско

Музикален фестивал води туристи в Банско | StandartNews.com

Второто издание на музикалния фестивал „Банско Бийт" ще осигури много приятни емоции и среща с известни изпълнители от страната и чужбина за жители и гости на курорта. Шведската поп звезда Лорийн е хедлайнер на втората музикална вечер в събота, 16 юли. Известната изпълнителка на хита „Euphoria" с който спечели Евровизия през 2012 г., ще пее за първи път на сцена в България. Водещ на шоуто пък е известният ни актьор Ненчо Балабанов. Той ще даде старт на програмата в 19,00 часа в петък, 15 юли. След това на сцената ще покажат своя талант Cesar, Михаела Маринова, Стивън Ачикор, Dara. Румънската поп певица Lariss закрие първата фестивална вечер със своите хитове.

Шоуто в събота започва още в 18,30 часа. Танцовият хип хоп състав „Da Clique" ще даде началото на музикалната фиеста. След това е ред на група „Nu Ance", Жана Бергендорф, Християна Лоизу и любимецът на феновете на рапа – Криско. Лорийн ще пее за финал и за радост на меломаните в курорта Банско.

В духа на фестивалния туризъм градът под Тодорка предлага на любителите на музиката още една лятна възможност да съчетаят приятното с полезното. През деня туристите могат да се насладят на прохладата в красивата Пирин планина, а вечерта – на безплатен концерт на площада. „Нашата цел е да осигурим на туристите възможност за нещо атрактивно. Не само да отдъхват в Банско, но и да присъстват на интересни културни събития", твърди кметът на общината Георги Икономов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай