Молят Марешки за хапче „Антикмет“

Молят Марешки за хапче „Антикмет“    | StandartNews.com

Перник. Новата коалиция между Яне Янев и Веселин Марешки стартира в Кюстендил с хапче „Аникмет“.  Лидерът на РЗС под Хисарлъка Младен Ризов поръчал спешно на фармацевтичния бос лекарство срещу местния управник Петър Паунов.

"Помолих Марешки да съдейства за създаването на ново модерно хапче "Антикмет, антифеодал", за да преборим болестта на нашата община, а именно "Феодализмус", обяви Ризов. Според него втори одитен доклад за финансовото състояние на общината за периода януари - септември 2010 г. е изготвен от Сметната палата и вече е предаден на Окръжна прокуратура.

Шефът на комисията "Ризов" в градския съвет твърди, че още в края на октомври е изпратил и копие от предишния доклад на АДФИ на депутата Мая Манолова, която е член на антикорупционната комисия към Народното събрание.

"До сега не съм получил никакъв отговор, кюстендилските депутати по никакъв начин не съдействат и затова смятам да изпратя доклада до Яне Янев", сподели Ризов и добави, че на последната им среща Янев лично се е ангажирал и няма да позволи да продължи феодалното управление в Кюстендил.

Младен Ризов е изпратил сигнал и до премиера Бойко Борисов, с молба за обща среща с представители на контролните органи, Главна прокуратура и общинските съветници.

Ризов и РЗС са част от разноцветната опозиция в общинския съвет срещу кмета Паунов. Заради войната между тях градът все още е с неприет бюджет за тази година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай