Млад мъж се самоуби със скок от бизнес сграда

Млад мъж се самоуби със скок от бизнес сграда | StandartNews.com

Благоевград. 22-годишният Иван от село Илинденци сложи край на живота си, след като се хвърли от бизнес сграда в Благоевград. Трагедията се разиграла в петък около 21,00 часа. Младият мъж безпрепятствено се качил на терасата между четвъртия и петия етаж на модерната постройка, която е срещу Зърнени храни, на кръстовището на улица „Васил Левски" и булевард „Димитър Солунски". Полетял от близо 15 метра височина, издъхнал е на място при падането.

„Все още не сме наясно с мотивите за самоубийството. Няма нищо криминално в случая. Няма данни за насилие по трупа. Назначена е аутопсия. Образувано е досъдебно производство", каза директорът на ОД МВР – Благоевград комисар Георги Костов.

В село Илинденци, община Струмяни, хората са потресени от смъртта на младия мъж. „Обадиха ми се около полунощ от полицията, за да ми съобщят за инцидента. А аз и други съселяни казахме на бащата на Иван – Йордан, страшната вест. Той не е на себе си от мъка", каза кметът на селището Бойко Ибришимов.

Съседи на семейството разказаха, че Йордан и майката на Иван – Мария, са разделени, тя от години работи в Гърция. „Момчето беше при нея, сигурно е работил там. Ние смятахме, че е при майка си, а то било в Благоевград.

Баща му не получава никакви доходи, нямат имот, нямат лозе, страдаха двамата от безпаричие, от немотия. Може затова да си е посегнало детето, лека му пръст", коментираха жители на Илинденци. Иван завършил преди няколко години средното си образование, не искал да учи повече, но трудно намирал постоянна работа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай