Милко Багдасаров дари последното бебе на 2013 и първото на 2014

Милко Багдасаров дари последното бебе на 2013 и първото на 2014 | StandartNews.com

Кърджали. Народният представител от БСП Милко Багдасаров дари последното бебе, родено в Кърджали през 2013 год. То е момченце и е проплакало малко преди полунощ. Багдасаров изненада младата майка с детски шезлонг-люлка и играчки и пожела синът й да расте здрав, талантлив и да радва цялото семейство, което живее в близкото село Широко поле. Депутатът подари и огромен календар на волейболния клуб „Арда" Кърджали като не скри очакванията си детето да стане известен волейболист.

Първото новородено на 2014 е момиченце от село Черешица и тежи 3,150 кг. Малката госпожица се появила на бял свят в 8.45 ч. в първия ден на януари. Първите подаръци детето получи от „Училище за бъдещи майки „ДАР" с пожелания новата година да носи здраве и радост за всички деца. Щастливата майка бе поздравена и от д-р Тодор Черкезов, изпълнителен директор на МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" Кърджали.

„Изживяхме една много тежка, бурна и противоречива година. Искрено се надявам, че през новата 2014г. животът на българина ще стане по-добър, по-спокоен и усмивките ще се завърнат по лицата на хората", пожела червеният депутат Милко Багдасаров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай