Мъж от Лом се закани да се запали в сградата на общината

Мъж от Лом се закани да се запали в сградата на общината | StandartNews.com

Лом. 46-годишният Иван Миланов от квартал „Младеново" на Лом вдигна на крак общината в града, разказаха нейни служители.

Във вторник към обяд той се залял с бензин и нахълтал в сградата със запалка в ръка. Спрял пред салона за административни услуги, който е на първия етаж. Ако не ми издадете акта за раждане на дъщеря ми, паля се, заявил той.

Наложило се кметът Иво Иванов да говори с него и да го разубеди от намерението му. Полицията е отцепила района, на място пристигнала и пожарна кола. Малко след това полицаи прибрали Миланов. След кратко предупреждение в районното управление той е бил освободен.

Иван Миланов поискал администрацията да му издаде акт за раждане на дъщеря му, която той още не бил припознал. При това положение той няма дъщеря и не можа с никакви документи да докаже, че има, обясни уплашената служителка от гишето за документи за раждане. Законът не ни позволява да издаваме документи за раждане на чужди лица, това става само лично или на уплномощени по съответния ред лица, допълни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай