Мъртва девойка е открита в Благоевград

Най-вероятно става въпрос за самоубийство

Мъртва девойка е открита в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Млада жена е открита мъртва в квартал „Еленово" в Благоевград. Малко след 19 часа във вторник в Спешен център е получен сигнал за изпаднало в безсъзнание момиче.

 

Пристигналият на място екип установил, че момичето е мъртво. 24-годишната Е.С. е открита е окървавена, от носа й течало кръв, а до нея звънял джиесемът й. На мястото веднага е извикана полиция. Две са версиите, по които работят органите на реда.

 

Едната е, че момичето е станало жертва на престъпление, проверява се и дали не се е хвърлила сама от някой от етажите.

 

До късно вечерта продължи огледа на трупа и на местопроизшествието. Установена бе самоличността на жената, която живее в съседен блок, но е от село в община Рила. Криминалисти работят и по версията мъртвата да е станала жертва на престъпление. По случая в Окръжна прокуратура – Благоевград е образувано досъдебно производство. Все още не са ясни мотивите за самоубийството. На трупа ще бъде направена аутопсия.

 

Прави впечатление, че никой от живеещите не е излязал да разпознае загиналата девойка. Инцидентът е стана близо до ученическите общежития в квартала. Група ученици са излезли отвън, продължават да се коментират различни версии за откритото мъртво момиче.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай