Линейки, пожарни и ранени във Враца (СНИМКИ)

Линейки, пожарни и ранени във Враца (СНИМКИ) | StandartNews.com

Тежък се очертава денят по врачанските улици, отбеллязва на tribali.info. Седемгодишно момиченце бе пометено на пешеходна пътека в ж.к. „Дъбника" от възрастен шофьор с „Фолсваген Голф" с врачанска регистрация. Водачът на колата е бивш полицай от Криводол и се казва Васко Гешев.

Инцидентът е станал на кръстовището при пощата, където движението се регулира от светофар. На този етап не е ясно кой е виновен за катастрофата. Детето е пресичало на пешеходната пътека с баба си, която не е ранена.

Пристигналата линейка вдигна пострадалото момиченце и го закара в болница за пълни изследвания. Видимо то беше със синини по главата, като краката и ръцете също бяха наранени. Районът е блокиран от полицията и минаването в този участък е затруднено.

Линейка и пожарна хвърчат към Автогарата, където е станал поредния пътен инцидент. Лек автомобил „Мерцедес" се е движел в посока София, когато в района на митницата е бил засечен от „Ауди" и се е ударил в дърво край пътя. След катастрофата „Мерцедес"-ът се е запалил и предната част на колата напълно е изгоряла. Останала част от автомобила е спасена от пристигналата пожарна.

В болница е закаран 36-годишният шофьор на изгорялата кола Ангел Донов от Враца. Виновникът за катастрофата е избягал от мястото на удара, но свидетели са записали номера на „Ауди"-то и вече се издирва от полицията. По непотвърдена информация той е възрастен мъж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай