Лидер на БСП стана шеф на болница

Лидер на БСП стана шеф на болница | StandartNews.com

Благоевград. Д-р Владимир Пандев е новият изпълнителен директор на МБАЛ - Благоевград. Решението бе взето на Общо събрание на лечебното заведение в сряда. Общинският лидер на БСП сменя на поста досегашния шеф д-р Красимир Михайлов.

Любопитното е, че съдебният медик д-р Методи Гошев става заместник-председател на Борда на директорите. Той работеше в Университетска болница „Александровска" и е син на съпартиеца на д-р Пандев и основен негов конкурент за лидерския пост на БСП в Пиринския край Юлиян Гошев. Досегашният председател д-р Нелия Мекушинска запазва мястото си.

"Ще направим пълен анализ на финансовите параметри на дружеството, което не е в добро състояние, но има достатъчно резерви да бъде стабилизарано. Ще разчитаме на европрограмите, свързани със закупуване на нова апаратура, защото имаме добри лекари, но те не разполагат с необходимата техника", заяви новият шеф на държавната болница в Благоевград. Възможно е след заемането на този пост д-р Пандев да се откаже от битката за областен лидер на социалистите в Пиринския край.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай