КЗП с временна приемна на открито в Каварна

КЗП с временна приемна на открито в Каварна  | StandartNews.com

Комисията за защита на потребителите (КЗП) ще открие официално първия си временен офис на територията на Българското Черноморие за сезона Лято'2015. Събитието ще се състои на 26 юни от 18.00ч. в Каварна в присъствието на заместник-министъра на икономиката Даниела Везиева, председателя на институцията Димитър Маргаритов и Константин Арабаджиев – член на КЗП.

Приемната ще функционира на площада пред Община Каварна. В нея в продължение на седмица гражданите ще могат да получат информационни материали за правата си като потребители на стоки и услуги, да се консултират с експерт по конкретен казус, както и да подадат жалба за нарушения в магазини или туристически обекти.

Мястото и периодът на работа на откритата временна приемна на КЗП са избрани във връзка с провеждането на "Каварна рок фест'2015" (26-28 юни), за който се очаква по традиция да пристигнат много хора от цялата страна, включително и от чужбина. През летния сезон за други периоди ще бъдат разкривани временни офиси на контролния орган и в Китен, Царево и Обзор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай