Кметът на Търново пак стана ученик

Кметът на Търново пак стана ученик | StandartNews.com

Велико Търново. Кметът Даниел Панов изненада ученици и учители от великотърновската езикова гимназия „Проф.Д-р Асен Златаров", пристигайки на посещение в петък по време на учебните часове. В гимназията кметът се срещна и с преподавателката си по география, Саша Белелиева, която е водила един от любимите му предмети в годините, когато е бил ученик в Техникум по механотехника.


Заедно с директорката на училището Смилена Тодорова Панов посети за кратко всички класове, разговаря с учениците и им пожела успех. На абитуриентите обеща и през тази година традиционният червен килим пред сградата на театъра да бъде място за дефиле след дипломирането им за да се почувстват като звезди. Панов сподели с учениците и очакванията си те да бъдат сред най-активната и креативна част от хората, които продължават да работят за подготовка на кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата.

Кметът очаква техните идеи и предложения за конкретни събития, и за мащабни проекти в рамките на кандидатурата. Всички иновативни идеи щели да бъдат оценени по достойнство и ще получат възможност да се реализират на практика, каза той. Кметът разгледа цялостното състояние на сградата и на материалната база и коментира с директорката възможностите за частични ремонти и преустройство на помещения за по-доброто функциониране на училището.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай