Кметът на Симитли готов да играе футбол като Б. Борисов

Кметът на Симитли готов да играе футбол като Б. Борисов | StandartNews.com

Благоевград. Кметът на община Симитли Апостол Апостолов обяви, че ако отборът на „Септември" стигне финал за Купата на АФЛ, ще се картотекира и ще играе за местния клуб по примера на бившия премиер Бойко Борисов.

Както е известно, лидерът на ГЕРБ дебютира в професионалния футбол на 54 години при нулевото равенство на неговия „Витоша" - Бистрица срещу „Раковски" от 4-ия кръг на „Б" група. „ Аз обаче не съм като него да си мисля, че съм най-възрастният футболист, тъй като в Мексико има случай на 72-годишен, който активно се занимава с футбол. Искам да играя, защото се намирам в добра спортна форма", каза Апостолов.

За предстоящия мач в неделя срещу „Миньор" ръководството на „Септември" обмисля отново да пусне платен вход на стадиона, тъй като се очакват много привърженици на гостите. Билетите ще бъдат по 2 лева за феновете на двата отбора. За останалите домакински срещи до края сезона феновете ще влизат безплатно. Втората цел пред отбора на домакините пък ще стане ясна след двубоя с „чуковете" от 5-ия кръг на Югозападната „В"-група. „Ако в неделя победим, мога да кажа кой ще е новият член на „Б"-група. Футболистите ни ще получат по 400 лева премия, ако спечелят срещу „Миньор", разкри кметът на Симитли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай