"Кемпински" отново отбеляза Часът на Земята

"Кемпински" отново отбеляза Часът на Земята | StandartNews.com

Банско. Часът на Земята бе отбелязан за втора поредна година от "Кемпински хотел Гранд Арена" в Банско. За целта хотелът изключи частично осветлението си от 20:30 ч до 21:30 ч във всички общи части, както и осветлението на фасадата на хотела. Винаги добре осветения хотел потъна в мрак за час, включвайки се в световната инициатива в защита на планетата.

Екипът на хотела използва случая, за да предложи на своите гости едно необикновено и различно преживяване. Някои от тях се насладиха на романтична вечеря на свещи край камината в средиземноморския ресторант „Коме Прима" под звуците на нежна и приятна музика, докато други се забавляваха със своите семейства и приятели на лоби бара, който беше осветен с множество малки свещички. Атмосферата беше топла и приветлива, а гостите ‒ доволни и щастливи.

„Миналата година участвахме за първи път в световната кауза и след получените положителни отзиви от нашите гости, бяхме сигурни, че ще се включим отново, коментира генералният мениджър на хотела Атанасиос Манос. - Надявам се, че в бъдеще, все повече хора ще вземат участие в „Часът на Земята" в защита на планетата. Трябва да мислим от днес за бъдещето на нашите деца и колкото по-рано започнем, толкова по-добър и здравословен живот, ще можем да им осигурим. А можем и да ги поучим с личния си пример." Инициативата на хотела се превръща в традиция, показвайки как с общи усилия можем да спасим планетата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай