Къща изгоря до основи, собственикът оцеля без дрехи

Къща изгоря до основи, собственикът оцеля без дрехи | StandartNews.com

Истинска драма в сливенско село Оризаре. Къща изгоря до основи, а 32-годишният й собственик Петко Иванов оцеля, но загуби всичките си дрехи в пламъците. Драмата се разигра в 2 часа през нощта на 16 ноември. Пожарът е възникнал в коминното тяло на къщата, което не е било почистено, казаха от полицията в Сливен . "Стандарт" научи, че Петко спял в пристройка към голямата сграда. В стаята обаче имало много дърва, които бързо се запалили и обхванали цялата къща.

Петко успял да избяга и излезе по пижама. Негови съседи му помогнаха с дрехи, казаха жители на Оризаре. Изгорели са покъщнина, мебели, техника, включително и домашната ракия и туршиите, които са били в приземна изба.

Сега не знаем какво ще става с Петко, който е безработен и все още няма семейство. Преди време той работеше в чужбина, споделиха хора от селото. От полицията в Сливен казаха, че пожарът бил ликвидиран 4.40 мин, като са спасени 3 съседни сгради. "Стандарт" научи че къщата е била собственост на Петко, негов брат и сестра му, които живеят в същото село.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай